Kód: B55325 Kategorie: Odrážedla od 18 měsíců
1 999
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Originální odrážedlo ve tvaru obytného karavanu Camper od německého výrobce BIG představuje vynikající hračku pro všechny děti a zejména holčičky od 24 měsíců. Stylový karavan v šedém provedení si děti mohou vyzdobit nálepkami s obrázky duhy, srdíček a hvězdiček, takže je zaujme na první pohled. Pod otevíratelným sedadlem se nachází obytný prostor s okny, do kterého si děti mohou uložit svoji oblíbenou postavičku nebo panenku o maximální výšce 12 cm. Spolu se mohou vydat na výlety, vymýšlet si různá dobrodružství a užívat si společných chvílí.

Odrážedlo je vybaveno klaksonem a kvalitními protiskluzovými koly z měkkého plastu, které poskytnou při jízdě pocit jistoty a bezpečí. Realistický dojem z karavanu umocňují také poznávací značky v přední i zadní části vozu. Obytný karavan je robustní a pevné odrážedlo s oblými tvary, vyznačuje se vysokou nosností až 50 kg. Jeho povrch je chráněn před vyblednutím speciálním UV filtrem, takže si i po dlouhé době zachová svůj krásný vzhled.

Jízda na odrážedle podporuje správný vývoj kyčlí, protože dítě sedí na odrážedle široce rozkročené. Volant odrážedla určuje směr jízdy, má vůli do stran 30°. Pohádkové odrážedlo pomáhá dětem rozvíjet fyzické schopnosti, rovněž v nich podněcuje rozvoj představivosti a fantazie. Obytný prostor karavanu jim vytvoří při hře s postavičkami realistické zážitky, mohou si v něm vytvořit vlastní rodinku a každý den jim připravují nové zábavné aktivity. Váha odrážedla je 4,1 kg. Celkové rozměry odrážedla jsou 66*27*24 cm.

Německý výrobce BIG produkuje kvalitní hračky pro děti různých věkových kategorií. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Odrážedlo pro děti je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné.

Vlastnosti

  • odrážedlo ve tvaru obytného karavanu
  • otevíratelné sedátko
  • vysoká nosnost až 50 kg
  • vhodné od 24 měsíců
  • obytný prostor s okny
  • vhodné pro panenku nebo postavičku vysokou 12 cm (není součástí balení)
  • speciální UV filtr pro ochranu barev
  • kvalitní německý výrobek

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...