Kód: B56445 Kategorie: Příslušenství k odrážedlům
359
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Chodítko a opěrka v jednom se dá napojit na všechny odrážedla BIG z kolekce Classic a New. Opěrka se dá použít na všechny odrážedla BIG Classic a BIG New. Chodítko je velmi užitečnou pomůckou pro děti od 12 měsíců, které se učí chodit. Široká ručka poskytuje dětem od 1 roku dostatečnou oporu a možnosti jak dělat dokonalé první krůčky pomocí svého oblíbeného odrážedla BIG. Výška rukojeti je 40 cm. Chodítko je vybaveno mechanismem proti převrácení, proto se děti mohou o ručku bezpečně opřít, aniž by se autíčko převrátilo. Kromě využití tohoto praktického doplňku jako chodítka, se dá použít i jako opěrka na odrážedle. Dětem se díky ní sedí na odrážedle pohodlnější, učí se správně sedět a udržovat páteř ve vzpřímené poloze.

Výhodou doplňku k odrážedlu BIG je, že se dá využít i jako brzdící systém. Dítě se během jízdy jednoduše nakloní dozadu a opěrka se na spodní části dotkne země a tak je autíčko zabrzděné. Totéž je možné udělat i při chození s chodítkem. Chodítko je, přesně jak oblíbené autíčka BIG, vyrobené z vysoce kvalitního a ekologického plastového materiálu, který je maximálně pevný a stabilní. Je chráněno UV stabilizátory. Výrobce BIG poskytuje na své výrobky nadstandardní záruku až 3 roky, proto tato hračka vašim dětem vydrží opravdu dlouhou dobu.

Podobně jako dětské odrážedla, i chodítko a opěrka v jednom je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...