Kód: CO170010 Kategorie:
1 862
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Ikonická panenka Bébé Chéri z dílny francouzské značky Corolle se od prvního momentu stane nejlepší přítelkyní vašeho děťátka. Jako jediný eshop na trhu do náruče vašich dětí vložíme jedinečnou panenku Bébé Chéri, která poprvé spatřila světlo světa v roce 1980 a stala se tak vůbec první panenkou této prestižní značky. Tato výjimečná panenka ve velikosti novorozeňata je určena pro děti od 2 let a má důkladně propracované detaily. Děti si ji zamilují i ​​díky jemné vanilkové vůni a perfektní velikosti. Právě velikost je to, co děti na měkoučké panence Bébé Cheri upoutá. Panenka vysoká 52 cm dětem umožní oblékat její šaty skutečného miminka! Každou hru s touto panenkou Corolle tak umocní oblékání vlastních šatů, z nichž už děťátko vyrostlo či šatů mladšího sourozence. Děti si však zamilují i ​​modré mrkající očka, které se zavřou vždy, kdy děťátko uloží panenku do postýlky. Vaše děťátko si díky prvotřídním materiálům, perfektnímu provedení a laskavému výrazu vytvoří s touto panenkou pevné pouto, které přetrvá.

Tato legendární panenka Bébé Chéri s velikostí 52 cm a modrými očky padne do náruče vašeho děťátka jako ulitá. Péče o ni bude díky prvotřídnímu zpracování a nádherné vůni připomínat péči o skutečné miminko. Panence Bébé Chéri budou děti oblékat vlastní šaty či oblečení pro miminka ve věku 3 měsíců, ze kterého už vyrostly. Hra s panenkou ve velikosti novorozence bude díky těmto vlastnostem nezapomenutelná a dětem přinese množství nových zážitků. Panenka Corolle je dokonale přizpůsobena věku dítěte po všech stránkách. Prostřednictvím hry s panenkou Corolle se děti přibližují světu dospělých a poznávají své vlastní emoce, díky jedinečnému designu oblečení si zase rozvíjejí fantazii. Prvotřídní materiály příjemné na dotyk i pohlazení přinesou dětem ničím nerušenou hru, během níž si děti procvičují jemnou motoriku, ale i komunikační schopnosti. Panenku Corolle perte ručně při maximálně 40°C pouze s použitím jemného tekutého mýdla a sušte na vzduchu.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jak vaše děťátko. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • vhodná na oblékání dětských šatů
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 24 měsíců
  • modré očka
  • velikost novorozence 52 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • ruční praní při maximálně 40°C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...