Kód: BE912675 Kategorie: Parní hrnec s mixérem
  Skladem
3 790
Hodnocení:
Nehodnoceno

Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo v designovém provední bílé a stříbrné barvy se okamžitě stane nerozlučným pomocníkem ve vaší kuchyni. Díky němu vašim dětem rychle a jednoduše připravíte chutné kaše, ale i náročnější jídla pro větších mlsouny. Prvotřídní francouzská kvalita a jedinečný čistý design značky Beaba perfektně doplní každou moderní kuchyň. Kašičky uvařené v Beaba Babycook® Solo jsou vhodné na přikrmování dětí od prvních měsíců po narození. Používání parního vařiče a mixéru Beaba je velmi jednoduché, rychlé a ušetří vám spoustu času, který můžete věnovat vašim dětem. Jídlo je ve vařiči Beaba Babycook® Solo připravované na páře a neztrácí tak vitamíny a výživné látky důležité pro správný růst vašeho miminka. Kvalitní nože s cyklónovým efektem důkladně rozmixuje ovoce a zeleninu a konzistenci kaše přizpůsobí věku dítěte a jeho zoubkem.

Jednoduchá příprava

Kuchyňský robot 4v1 Beaba Babycook® Solo vám ušetří spoustu času při přípravě čerstvého jídla. Celá příprava a samotné paření a mixování vám nezabere více než 15 minut. Do nádoby na napařování stačí dát ovoce a zeleninu a do vařiče nalít vodu. Na obsluhu vařiče Beaba Babycook® Solo vám postačí jeden jediný knoflík, kterým spustíte proces vaření i mixování. Beaba Babycook® Solo parní vařič a mixér jídlo uvaří na páře, rozmixuje, rozmrazí a ohřeje. Díky velkému objemu nádoby si můžete na jeden jednou připravit více porcí pro vaše děti, které uskladníte do ledničky nebo mrazničky. Celé balení parního vařiče Beaba obsahuje nádobu o objemu 1100 ml, nože na mixování kaše, jednoduchý systém uzavírání "easy clip", jeden knoflík pro ovládání celého mixéru, otáčivé kolečko pro přepínání funkcí, malou vařečku a víčko filtru. Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo se velmi snadno čistí a rychle je připraven pro další použití. Práci s ním bez problémů zvládne i tatínek, prarodiče a starší sourozenci.

O Beaba

Značka Beaba pochází z Francie a již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché na použití. Francouzský výrobce Beaba získal od počátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i vám a vašim dětem.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rychlá příprava jídla
  • šetrné vaření v páře a rychlé mixování
  • vhodné pro přípravu kaší pro nejmenší děti
  • atraktivní a moderní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...