Kód: K960064 Kategorie: Hračky na mazlení DouDou
459
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Plyšový králíček Blue Denim Doudou je krásná hračka z plyše vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Plyšový králíček pro nejmenší má modrou barvu a jeho tělo tvoří deka, kterou si miminko Může snadno chytit a mazlit se s ní. Má ideální rozměry 20*20 cm. Hračka pro kluky i holčičky zachycuje jedinečnou vůni dítěte, což je velmi důležité, zejména v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu při hračce cítí bezpečně. Plyšová hračka pro nejmenší je nadčasová, je maximálně bezpečná a díky francouzské kvalitě Může miminka provázet doposud od narození. Zajíček na mazlení je zabalen v krabičce, která vám poslouží i jako dárkové balení.

Kolekce Blue Denim od výrobce Kaloo je typická denimové materiály a barvami, které jsou retro a přitom stylové a atraktivní pro nejmenší děti. Hraní se s plyšovými hračkami je nezbytné pro optimální vývin dětí, protože zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, ale i dovednosti a schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, Což znamená, že dítě reaguje na každý dotyk. Ideální hračka na posíleni této citlivosti je plyšový králíček Kaloo. Při plyšových hračkách Kaloo není problémem dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe.

Kaloo je kvalitní francouzská společnost, která se doposud více než 16 let zabydlel výrobou měkoučké plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísný evropská kritéria a tak je zajištění kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo Spokojené a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený Způsob čištění je praní při 30°, bez použití Bělidla a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • měkký plyšový králíček
  • v dárkové krabičce
  • hebká hračka z jemného plyše
  • vdenimových odstínech
  • vhodný pro nejmenší děti
  • velikost 20*20 cm
  • ideální na mazlení pro miminka
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • francouzská společnost

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...