Kód: TO280202 Kategorie: Dětské povlečení
  Skladem
499
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dvoudílná souprava potahů do postýlky Joy od výrobce smarTrike je moderní sada doplňků pro miminko, která je vhodná pro všechny holčičky již od narození. Děti, které teprve nedávno přišly na svět, se určitě potěší sytým barvám a obrázkem zajíčků s roztomilými ocásky na jemných potazích. Souprava pro miminka v krásné růžové barvě je tvořena dvěma kusy povlečení – jeden na peřinku a druhý na polštář. Celá sada je vyrobena z jemného 100% bavlněného saténu, který je hebký k pokožce nejmenších dětí. Růžová peřinka a polštářek pro miminko představují dokonalé doplňky do každého dětského pokoje.

Potah na přikrývku a polštář do postýlky udrží vaše miminko během spánku v pohodlí a teple. Povlečení je prodyšné a lehké, vyrobené s ohledem na potřeby nejmenších dětí. Povlečení přikrývky dominují dva světlí zajíčci na růžovém puntíkovaném pozadí. Z druhé strany je potah na peřinku béžový a skvěle doplňuje polštář. Potah polštářku má jemný béžový povrch a zajíčci zdobí roh polštáře, takže děťátku při spánku nepřekážejí, ale hlídají jeho sny. Roztomilý motiv zajíččků na růžové přikrývce a béžovém polštáři si zamiluje každý rodič i jeho miminko.

Výrobce smarTrike je špičkový producent dětských tříkolek a koloběžek, které jsou známé a velmi oblíbené na celém světě. Nejnovější řadou produktů smarTrike jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti toTs. ToTs poskytuje nejmodernější stylové kolekce vysoce kvalitních produktů, které dokonale vystihují vkus rodičů a jejich mrňousků. V doplňcích toTs-smarTrike se kombinuje vysoká kvalita a rozumné ceny, přičemž styl zůstává na vysoké úrovni. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby nejmenších dětí a jejich rodičů.

Vlastnosti

  • souprava 2 doplňků na péči o miminka
  • potah na dětský polštář a přikrývku
  • růžová barva s obrázkem zajíčků
  • pro nejmenší holčičky
  • jemná k dětské pokožce
  • kvalitní souprava výrobků s jedinečným designem
  • pro pohodlí a ochranu miminka během spánku v postýlce
  • vhodná i jako dárek pro nejmenší děti
  • 100% bavlněný satén

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...