Kód: SM220363 Kategorie: Doplňky pro panenky
  Skladem
589
Hodnocení:
Nehodnoceno

Přebalovací taška s plenkou Violette z oblíbené edice Baby Nurse je perfektní dárek pro všechny děti od 3 let, které si rády hrají s panenkami. Taška se dá při péči o panenku jednoduše rozložit a děti ji při přebalování položí na praktickou podložku. Taška v krásných odstínech růžové a fialové je vybavena popruhem s nastavitelnou délkou a úložným prostorem, takže si holčičky mohou vzít celou výbavu kamkoliv s sebou. V 7dílné soupravě doplňků se nachází láhev na krmení, lžička, teploměr, plena, lahvička, bryndák a sirup.

Lehká taška je vyrobena z kvalitního textilu, na boční straně je praktická kapsa na láhev. Zdobí ji nápis Baby Nurse s moderním tečkovaným vzorem. Rozměry tašky jsou 22*7*17 cm, holčičkám se s ní snadno manipuluje, je vybavena i praktickou rukojetí přizpůsobenou pro malé dětské ruce. S touto realistickou hračkou se dívky dosyta zabaví, zahrají si s panenkami nejen doma, ale i na návštěvách se svými sourozenci a kamarády. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností, získávají pocit zodpovědnosti a přibližují se světu dospělých.

Přebalovací taška je vhodná pro panenku s maximální výškou 42 cm (panenka není součástí balení). Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s propracovanými detaily. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...