Kód: BE940263 Kategorie: Přebalovací tašky ke kočárkům
  Skladem
1 909
Hodnocení:
Nehodnoceno

Užívejte si rodičovství naplno díky Beaba a neztrácejte svůj styl ani během toho nejkrásnějšího období. Přebalovací taška Beaba Wellington Changing Bag Blue Marine v unisex tmavěmodré barvě je praktická prostorná taška, do které uložíte vše, co budete na procházce s děťátkem potřebovat. Přebalovací taška je navržena tak, aby rodičům usnadnila procházky a přebalování mimo domu. Přebalovací taška ve tvaru batohu vám umožní naplno se věnovat děťátku, protože ruce budete mít volné. Prostorná taška se otevírá doširoka, proto v ní rychle najdete přesně to, co hledáte.

Aby byla taška maximálně praktická, je rozdělena na 3 vnitřní přihrádky, přičemž v ní najdete i oddělenou přihrádku na vlhkou prádlo. Součástí tašky je i termoobal na jídlo, přebalovací podložka a popruhy na kočárek. Dostatek úložného prostoru na drobnosti poskytnou i menší vnější přihrádky. Taška ke kočárku má celkový objem 18 litrů a bez problémů se do ní vejdou věci rodiče i miminka. Tašku můžete očistit vlhkým hadříkem.

O Beaba

Oblíbená francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • přebalovací taška
  • množství úložného prostoru
  • s termoobalem na jídlo
  • obsahuje přebalovací podložku
  • moderní design tašky
  • praní na jemném cyklu
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...