Kód: BE940264 Kategorie: Přebalovací tašky ke kočárkům
  Skladem
1 009
Hodnocení:
Nehodnoceno

Užívejte si rodičovství naplno díky Beaba a neztrácejte svůj styl ani během toho nejkrásnějšího období. Originální a inovativní přebalovací taška Biarritz Changing Black Bag Beaba v unisex černé barvě vypadá na první pohled jako módní doplněk podle nejnovějších módních trendů. Praktickou přebalovací tašku můžete díky šikovným designérům v Beaba nosit až na 4 různé způsoby - jako ledvinku kolem pasu, jako cross-body kabelku, nebo ji můžete upevnit na kočárek či dokonce kormidla kola. Přebalovací taška je navržena tak, aby rodičům usnadnila procházky a přebalování mimo domu. Přebalovací taška ve tvaru ledvinky vám umožní naplno se věnovat děťátku, protože ruce budete mít volné. Prostorná taška se pomocí dvou zipů otevírá doširoka, proto v ní rychle najdete přesně to, co hledáte.

Přebalovací taška-ledvinka má objem 3 litry a poskytuje dostatek úložního prostoru na vše, co během procházky nebo výletu s miminkem potřebujete. Určitě oceníte i 2 vnější boční přihrádky a malou přední kapsu na zip. Taška nabízí ještě jednu skvělou schopnost - její objem můžete jedním šikovným trikem zvětšit až na 11 litrů, takže taška se rázem promění na nákupní tašku nebo stylovou kabelku. Přebalovací tašku doporučujeme prát v pračce při 40°.

Oblíbená francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • přebalovací taška-ledvinka
  • objem 3-11 litrů
  • moderní design tašky
  • praní na jemném cyklu
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...