Kód: BE940271 Kategorie: Přebalovací tašky ke kočárkům
  Skladem
2 449
Hodnocení:
Nehodnoceno

Vychutnejte si mateřství naplno a se stylem i díky prestižní francouzské značce Beaba. Přebalovací taška ke kočárku Beaba z kolekce Geneva II v krásné zelenošedé barvě je šikovná, praktická a prostorná taška, do které uložíte vše, co budete na výletě s kočárkem potřebovat. Přebalovací taška má praktické popruhy, kterými ji upevníte na každý typ kočárku a má také odnímatelnou menší tašku, kterou si nebudete umět vynachválit během kratších procházek. Popruh tašky lze odmontovat a přebalovací taška se rázem změní na moderní a elegantní kabelku. Po otevření jednoho zipu uvnitř tašky objevíte štědrý prostor pro kojenecké pomůcky, náhradní oblečení a dokonce i hračky pro miminko.

Přebalovací taška ke kočárku Geneva II Beaba je praktická po všech stránkách. V tašce, která kráčí ruku v ruce s módou, najdete také termoobal na jídlo, pouzdro na dudlík, popruhy ke kočárku a samozřejmě pohodlnou přebalovací podložku. Už s sebou víc nemusíte nosit nadrozměrné a neforemné podložky na přebalování, protože jednu praktickou podložku budete mít stále s sebou. Taška o objemu 23 litrů má spoustu úložného prostoru a bez problémů se do ní vejde spousta věcí pro miminko i rodiče. Tašku můžete očistit vlhkou houbou nebo ji můžete prát v pračce na jemném cyklu. Přebalovací podložku perte v pračce při 30°.

Prestižní francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojení rodiče, ale také odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce chytrých designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • přebalovací taška ke kočárku
  • kolekce Geneva II
  • objem 23 litrů
  • množství úložného prostoru
  • s termoobalem a pouzdrem na dudlík
  • obsahuje přebalovací podložku
  • moderní design tašky
  • praní na jemném cyklu
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...