Kód: BE940272 Kategorie: Přebalovací tašky ke kočárkům
  Skladem
1 089
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dejte sbohem velkým, nepraktickým přebalovacím podložkám a dopřejte si během rodičovství komfort i při přebalování miminka. Přebalovací taška Geneva z dílny francouzské značky Beaba v sobě ukrývá tu nejpraktičtější přebalovací podložku pod sluncem. Během několika vteřin ji rozložíte a po použití opět složíte do šikovné přebalovací tašky s dlouhým popruhem. Šedá taška na přebalování Beaba si vás získá svou praktickou i kompaktní stránkou a navíc je víceúčelová. Můžete ji nosit v ruce, přehodit si ji přes rameno nebo ji připevnit na kočárek. Do přebalovací tašky se kromě toho vejdou i 4 plenky a drobné kojenecké potřeby, například kosmetika.

Měkoučká přebalovací podložka, která je součástí tašky, je vyrobena ze 100% bavlněného froté s certifikátem GOTS, kterým se označují pouze produkty splňující nejpřísnější mezinárodní biotextilní normy. Koupí této přebalovací tašky se můžete spolehnout na to, že citlivá pokožka vašeho miminka přijde do kontaktu s přírodními bio vlákny pocházejícími z certifikovaného ekologického zemědělství. V tašce najdete také 2 síťované kapsy se zipem na použité plenky nebo oblečení.

Prestižní francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojení rodiče, ale také odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce chytrých designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • přebalovací taška Beaba
  • s přebalovací podložkou
  • 100% bavlněné froté
  • certifikát GOTS
  • moderní design tašky
  • praní na jemném cyklu
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...