Kód: EDU19705 Kategorie: Dětské puzzle od 100 - 300 dílků
  Skladem
239
Hodnocení:
Nehodnoceno

Puzzle pro děti s motivem Monster High od španělského výrobce Educa potěší všechny malé milovníky puzzle originálním obrázkem módních panenek Monster High. Balení těchto puzzle obsahuje 300 dílků. Puzzle po poskládání tvoří jeden obrázek. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Splňují bezpečnostní standardy – jsou bezpečné pro děti i dospělé.

Puzzle lze po poskládání opět rozložit a uložit zpět do krabičky. Skládání puzzle je zábavná činnost, kterou může spolu vykonávat i celá rodina nebo parta přátel. Puzzle jsou populární po celém světě a příznivě působí na představivost a koncentraci. Puzzle jsou vhodné pro děti od 8 let. Rozměry puzzle jsou 40*28 cm.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her – nabízí množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší kolekci. Dlouholeté zkušenosti při výrobě puzzle zaručí, že se k vám dostane produkt nejvyšší kvality. 

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...