Kód: EDU15620 Kategorie: Dětské puzzle od 100 - 300 dílků
  Skladem
299
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětské puzzle s motivem Dino. Motivem těchto puzzle jsou nejstarší zvířata planety – dinosauři. Na dvou obrázcích jsou vyobrazeny scény z prehistorického období s různými barevnými dinosaury. Puzzle pro děti se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabičky. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Puzzle jsou vhodné pro děti od 5 let. Velikost obrázku po sestavení je 40*28 cm.

Balení puzzle obsahuje 200 dílků – po 100 dílcích pro oba obrázky. Puzzle po sestavení tvoří dva obrázky s motivem dinosaurů. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu. Splňují bezpečnostní standardy – jsou bezpečné pro děti. Tyto puzzle jsou polepené hezkými, veselými obrázky. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů a umožňují snadnější manipulaci. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...