Kód: BE913500 Kategorie: Dózy na potraviny
  Skladem
599
Hodnocení:
Nehodnoceno

Set dóz na jídlo Toddler Food Storage 8 clip od Beaba obsahuje až 8 dóz na jídlo, které nyní můžete získat za zvýhodněnou cenu. Dózy Beaba s barevnými víčky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který je vhodný i do mrazáku. Dózy s jídlem můžete po vyjmutí s chladničky ohřát v jakémkoliv parním vařiči Babycook®, ale i v přístroji na výrobu mléka Bib'expresso či v mikrovlnce. Dózy na jídlo neobsahují žádné ftaláty ani PVC a jsou BPA, BPF a BPS free, takže se nemusíte bát, že během ohřívání se důsledkem tepla do jídla uvolní nebezpečné látky.

V balení najdete až 8 dóz - 4 dózy s objemem 150 ml a 4 o objemu 250 ml. Nádobky na uskladnění jídla mají praktický zavírací systém "clip", který umožňuje položit dózy na sebe nebo vedle sebe, přičemž do sebe pevně zapadnou a nespadnou. Prázdné dózy nezabírají téměř žádné místo, protože je můžete uložit jednu do druhé. Perfektně těsnící víčka drží pevně na svém místě a vy se nemusíte bát, že se z dóz něco vylije. Přímo na dózy můžete napsat datum uskladnění a obsah dózy, takže jídlo, které hledáte, najdete vždy rychle a jednoduše. Dózy po použití umyjete i v myčce a opět je můžete použít.

Prestižní francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou kvalitní a zároveň jednoduché na použití. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • 8 dóz na jídlo
  • 4x150 ml a 4x250 ml
  • vhodné i do mrazáku
  • šetří úložný prostor
  • mytí v myčce
  • moderní francouzský design
  • vysoká francouzská kvalita
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...