Kód: BE911675 Kategorie: Kojenecké láhve
  Skladem
1 509
Hodnocení:
Nehodnoceno

Sada pro novorozence Beaba v sobě ukrývá vše, co budou čerství rodiče potřebovat během krmení miminka. Udělejte rodičům malého uzlíčku štěstí radost a potěšte je 4-dílnou sadou pro novorozence, která obsahuje odkapávač kojeneckých lahví, dávkovač mléka, silikonový kartáč na čištění a bryndák. Tento perfektní dárek pro rodiče v neutrální šedé barvě usnadní krmení miminka a zároveň perfektně doplní každou moderní kuchyň.

Odkapávač kojeneckých lahví díky různě dlouhým držákům usnadní a urychlí sušení lahví, víček a dokonce i dudlíků. Kartáč zase usnadní čištění lahví, protože se dostane i tam, kde se s obyčejnou houbou nedostanete a navíc díky silikonovým štětinkám láhve nepoškrábete. S dávkovačem, do kterého se vejde až 9 dávek sušeného mléka, zase ušetříte při přípravě mléka kopec času. Mléko si můžete nadávkovat už předem a pak jen zalít teplou vodou. A to nejkrásnější na závěr - bryndák s krásným potiskem listů, který elastickým límcem připomíná obyčejné tričko, zakryje celý hrudník děťátka a jídlu na oblečení tak nedá žádnou šanci.

Prestižní francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojení rodiče, ale i odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce šikovných designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • 4-dílná sada pro novorozence
  • odkapávač, kartáč na čištění, dávkovač a bryndák
  • moderní francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...