Kód: SM110606 Kategorie: Hračky do vany
899
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětské sedátko do vody Cotoons je nádherný doplněk ke koupání pro nejmenší děti. Je vhodné pro chlapce od věku 6 měsíců. Děti sedí na sedátku jako na židli a během koupání se výborně zabaví. Cítí se bezpečně a zároveň mají mnoho možností na veselou hru při koupání. Sedátko pro děti je vyrobeno z kvalitního a jemného plastového materiálu. Má oblé tvary a je ergonomicky tvarované. Děti si díky oblým tvarům neublíží a sedí na něm velmi pohodlně. Je vyrobeno tak, aby neomezovalo děti při hře. Křeslo pro děti do vaničky se skládá ze dvou částí - ze stolku s hračkami a z křesla. Stolek na hraní do vody je vpředu ozdoben mušlí.

Stolek se jednoduchým přitlačením přicvakne ke křeslu a tažením zelené hlavičky žáby se knoflík uvolní. Hrací stolek se odloží a dítě se dá jednoduše vybrat ze sedátka. Sedátko do vany pro nejmenší má barevné provedení tmavě a světle zelené, která je ideální pro každého chlapečka. Barvy na sedátku podněcují dětskou fantazii, působí pozitivním dojmem na každé miminko. Ze spodní části sedátka pro děti se nacházejí přísavky, díky čemuž dítě nespadne a sedátko je stabilní. Jednoduchým způsobem lze uvolnit zespodu. Na zadní straně sedátka je značka, po kterou se doporučuje napustit voda do vaničky pro dítě. Nosnost sedátka je od 6 do 13 kg.

Hrací stolek, který je součástí tohoto milého dětského sedátka, nabízí dětem spoustu zábavy. Z velké kytičky teče voda jako ze sprchy do bazénku s točícím se vodním mlýnem. Odtud vytéká voda do vany. Zelená žabka Wabap se koupe ve svém modrém bazénku. Je to krásná hračka pro každé dítě do vaničky, díky čemuž bude koupání obrovská zábava. Dětské sedátko Cotoons do vody pochází od francouzského výrobce Smoby. Je vyrobeno z odolného plastu, který je sametový na dotek. Dětské sedátko Cotoons je dokonalým společníkem při koupání pro každé miminko.

Vlastnosti

  • doplněk ke koupání pro miminko
  • nosnost 6-13 kg
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • 2 hlavné části: křeslo a hrací stolek
  • hrací stolek s mlýnem, žabkou, květinkou a bazénkem
  • něžné barvy světle a tmavě zelené
  • přísavky k upevnění
  • vhodné hlavně pro chlapce
  • z odolného, sametově jemného plastu
  • kvalitní francouzský výrobek

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...