Kód: SM211317 Kategorie:
  Skladem
299
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby skládací kelímky Cotoons je krásná didaktická hračka pro miminka, vhodná od 12 měsíců. Balení se skládá z 5 kelímků, které jsou velikostně uspořádány od největšího po nejmenší. Každý z kelímků má zajímavý vlnitě-oblý tvar a celá poskládaná věžička působí vlnovitě, jakoby tančila. Spodní, největší kelímek je tmavě modrý s obrázkem žabky Wabap, na něm leží světle modrý kelímek s obrázkem zebry Punky, uprostřed je bílý kelímek se žlutou květinkou Tulip, čtvrtý kelímek je světle zelený s obrázkem včelky Zoom a poslední má žlutou barvu s broučkem Chowing. Z druhé strany kelímku jsou vyobrazeny obrázky dudlíku, míčku, palety s barvami, dalekohledu a notového stojanu, které dítě zaujmou a rozvíjejí jeho představivost. Skládací kelímky pro děti do sebe dokonale zapadají.

Po postavení dětské skládací kelímky ze sebe nesklouznou, to vše díky drážkám po obvodu každého z nich, které zapadnou do vrchní strany druhého kelímku. Každý kelímek má na svém dně z vnější strany různé obrazce a kytičky. Ty může dítě při hře na písku obtisknout, a tak jeho výtvory z písku dostanou i zajímavý vzor. Také si jejich uchopením a zkoumáním obrazců dítě vyvíjí jemnou motoriku, poznává nové vzory svými prstíčky. Didaktická hračka pro děti, skládací kelímky se dají ukládat na sebe, čímž si děťátko postaví jednoduchou věž. Také se skládací kelímky dají pohodlně uložit, protože v opačném směru do sebe zapadnou – od největšího po nejmenší, a tak nezabírají mnoho místa. Dětské skládací kelímky jsou také ideální hračkou nejen do písku, ale i na hru ve vaně při koupání, třeba na přelévání vody.

Skládací kelímky pro nejmenší dětičky jsou vyrobeny z příjemného jemného plastu, v krásných čistých a zářivých barvách. Jsou zdobeny reliéfem a obrázky zvířátek Cotoons. Je to skvělá hračka, která je vyrobena kvalitního, zdravotně nezávadného a odolného plastu, který je příjemný na dotek pro jemné dětské ručky a zároveň je lehký a proto si děti nemohou ublížit. Dětské kelímky na skládání jsou vhodná hračka pro děti od 12 měsíců, se kterou děti zažijí spoustu zábavy. Baleno v krabici s průsvitným okénkem. Smoby, francouzský výrobce hraček, je renomovaný výrobce hraček které jsou kvalitní a zároveň jedinečné. Plastový materiál je příjemný a sametový na dotek, vhodný pro jemné dětské ručky. Je to kvalitní evropský výrobek, který má certifikát kvality, splňující přísné evropské normy.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...