Kód: EDU19224 Kategorie: Puzzle 3D
  Skladem
809
Hodnocení:
Nehodnoceno

Didaktická skládačka Kiubis 3D Party at the Farm od španělského výrobce Educa představuje skvělý dárek pro chlapce a dívky již od 2 let. Skládačka obsahuje až 5 veselých figurek, jejichž díly lze navzájem kombinovat a skládat jeden na druhý. Součástí dětské stavebnice je také 3D scéna farmy, ve které si dítě zahraje na schovávanou s figurkami zvířátek. Chlapci a dívky si díky této skvělé skládačce budou moci naplno rozvíjet svou fantazii a představivost, prožívat dobrodružství při hledání zvířátek s farmářem, který je odveze na traktoru s přívěsem.

Didaktická skládačka Kiubis se zaměřuje na zlepšování jemné motoriky a koordinace ruka-oko. Při skládání figurek se děti učí trpělivosti, rozvíjí si logické myšlení a prostorové vidění. Didaktická hračka jim umožní ponořit se do hry na farmáře, každý den vytvářejí nové krátké příběhy a interakce mezi figurkami. Se skládačkou se výborně pobaví i se svými sourozenci a kamarády, přičemž si zlepšují jazykové a komunikační schopnosti, rychleji se socializují.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je spousta krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší kolekci. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...