Kód: EDU19420 Kategorie: Společenské hry
  Skladem
459
Hodnocení:
Nehodnoceno

Společenská hra Challenge Goose od španělského výrobce Educa je vynikající hra, se kterou se zabaví nejen děti, ale také jejich rodiče. Hrací plocha sestává ze středové části s otočnou šipkou a 8 okrajových částí, které lze pospojovat. Na herní ploše se nacházejí různé obrázky hus, děti mezi nimi hledají ten správný obrázek v časovém limitu, který měří přesýpací hodiny. Hra je určena pro 2–4 hráče, k dispozici mají 4 figurky v různých barvách. Hru vyhrává ten hráč, kterému se povede jako prvnímu dostat po herní mapě zpět na políčko start.

Cizojazyčná hra má pravidla v anglickém, španělském, francouzském a portugalském jazyce. Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Hrou Hledání hus se procvičuje pozornost a reflexy. Je to ideální hra do každé domácnosti, která sblíží členy rodiny a všem přinese radost. Hra zabaví všechny zejména tehdy, když je venku nepříznivé počasí nebo večer namísto sledování televize, ale je vhodná i na výlety na chatě či u vody.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...