Kód: EDU19390 Kategorie: Společenské hry
  Skladem
459
Hodnocení:
Nehodnoceno

Společenská hra Slova 3,2,1... Go! Chalenge Puzzle od španělského výrobce Educa je perfektní dárek pro všechny děti od 6 let. Hra s puzzle sestává ze 144 dílků puzzle a 24 obrázků, které slouží jako předlohy při skládání puzzle. Děti mají za úkol co nejrychleji nalézt a poskládat puzzle podle svého obrázku. Hravým způsobem si trénují pozornost, rychlé reflexy a paměť. Zasoutěží si se svými sourozenci a kamarády, zlepšují si jemnou motoriku a trpělivost.

Puzzle s obrázky jsou vyrobeny z kvalitních a odolných materiálů, zabaví děti na dlouhá léta. Hra Challenge Puzzle je ideální hra do každé domácnosti, která sblíží členy rodiny a všem přinese radost. Hra zabaví všechny zejména tehdy, když je venku nepříznivé počasí nebo večer namísto sledování televize, ale je vhodná i na výlety na chatě či u vody. Pravidla hry jsou v anglickém a německém jazyce.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...