Kód: EDU14251 Kategorie: Cizojazyčné hry
327
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Zábavná společenská hra ve francouzštině J'associe et J'apprends ze série Conector je vyrobena ve Španělsku renomovanou společností Educa. Hra je vhodná pro všechny zvídavé děti od 4–7 let. Jde o hru s jednoduchými pravidly, ve které se děti pomocí systému asociací dvou předmětů naučí vzájemným vnitřním i vnějším souvislostem mezi nimi. Pomocí otázek a odpovědí se děti naučí asociovat různé předměty. Hra je ve francouzštině, čili děti si osvojí nový jazyk, případně obohatí slovní zásobu.

Dohromady až 242 otázek představuje hodiny a hodiny zábavy pro dítě i pro celou rodinu. Společenské hry pro děti jsou ideální hračky do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer místo sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody, zkrátka téměř kdekoliv. Španělský výrobce Educa je zárukou vysoce kvalitního a poctivého zpracování svých hraček nejen pro kategorii dětské společenské hry.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...