Kód: EDU16042 Kategorie: Společenské hry
799
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Společenská hra pro celou rodinu Le Lynx 400 je od španělského výrobce Educa. Obsahuje až 400 různých obrázků a v ceně je i samostatná aplikace pro iOS či Android. Rodinná společenská hra Le Lynx je určena pro všechny – chlapce či dívky od 6 let, ale i pro dospělé hráče. Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Herní deska je složena z několika dílků, které do sebe zapadají.

Rodinná společenská hra Le Lynx má poměrně jednoduchá pravidla. Z jednotlivých dílků se složí herní deska, takže hra může být pokaždé trochu jiná. Na herní ploše jsou nakresleny obrázky, které je třeba hledat. Kdo najde obrázek první, získává bod. Hrou Le Lynx se cvičí pozornost a reflexy. Le Lynx je ideální hračka do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer místo sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...