Kód: BIG56498 Kategorie: Příslušenství k odrážedlům
1 079
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Stanice pro tankování a nabíjení všech odrážedel typu Bobby Car (Classic, Neo a Next) od německého výrobce BIG představuje originální dárek pro chlapce a dívky od 18 měsíců. Multifunkční stanice nabídne dětem různé možnosti při doplňování pohonných látek do odrážedla – z jedné strany se nachází klasická modrá platforma pro natankování benzínu či dieselu, z druhé strany se nachází zelená platforma určená pro elektrické nabíjení odrážedla. Servisní stanice je vybavena rampami pro nájezd autíček, disponuje tankovacími hadicemi, které lze připojit do konektorů v zadní části odrážedel. 

Tankovací stanice pro odrážedla představuje skvělý doplněk pro malé řidiče, kterým přinese při jízdě ještě realističtější zážitky. Možnost natankovat nebo nabít odrážedlo plně podporuje rozvoj dětské představivosti a kreativity, zároveň si chlapci a dívky rozvíjejí jemnou motoriku. Stanice je vybavena také praktickými tlačítky pro kontrolu tlaku v pneumatikách, popisy pohonných látek s cenami a různými symboly. Řidiči se mohou spolehnout i na montážní klíč, se kterým si ověří, zda mají správně dotažená kolečka na odrážedle. Tankovací stanici děti využijí při hře v interiéru i exteriéru, je vyrobena z prvotřídních plastů, vyznačuje se vysokou robustností a pevností.

Tankovací stanice BIG je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...