Kód: ECO16119 Kategorie: Dětské stavebnice Abrick
  Skladem
165
Hodnocení:
Nehodnoceno

Stavebnice Dino Eggs od francouzského výrobce Écoiffier představuje originální hračku pro děti již od 18 měsíců, kterou si děti budou moci jednoduše brát všude s sebou. Stavebnice nabídne dětem moderní skládačku dinosaura, který se skládá z kvalitních dílků v krásných barvách, takže upoutá chlapce a dívky na první pohled. Uvedená cena platí za 1 kus vajíčka s dinosaurem. Stavebnice z řady Abrick se vyznačují kvalitními plastovými díly, které do sebe dokonale zapadají a umožňují dětem snadnou manipulaci.

Děti si po sestavení mohou stavebnici opět rozložit a jednotlivé dílky uložit zpět do vajíčka. Dílky jsou přizpůsobeny dětským prstíkům, jsou příjemně oblé. Stavebnice Abrick pomáhají dětem s rozvojem jemné motoriky, učí se trpělivosti, logickému myšlení. Díky zářivým barvám se u nich rozvíjí i fantazie a představivost, vymýšlejí různé příběhy, vytvářejí si svůj vlastní svět. Stavebnice je snadno rozebíratelná, vzájemně kombinovatelná a ideální pro doplnění stavebnic řady Abrick, ale lze ji použít i samostatně.

Écoiffier je francouzský výrobce, který vyrábí kvalitní dětské hračky. Écoiffier splňuje nejvyšší evropská kritéria, proto jsou hračky Écoiffier vhodné i pro nejmenší děti. Francouzský Écoiffier se vyznačuje originálním designem ovlivněným nejnovějšími trendy, bezpečnostními kritérii v průběhu výroby a kvalitou za přiměřenou cenu.

Écoiffier

Nakúpte u nás krásne hračky Écoiffier za výhodnú cenu. V našom eshope nájdete detské kuchynky, stavebnice pre deti aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...