Kód: MJ2050029 Kategorie: Garáže a sety aut
  Skladem
1 699
Hodnocení:
Nehodnoceno

Stavebnice testovací centrum Porsche Experience Center od francouzského výrobce Majorette představuje perfektní dárek pro všechny děti od 5 let, které mají rády svět aut a závodů. Nadčasová stavebnice umožní chlapcům a dívkám zahrát si na testovací řidiče známé automobilky Porsche, přičemž autíčka prověří v licencovaném testovacím centru. Bílá centrální část stavebnice disponuje 2 patry – do patra vede nájezdová rampa k parkovišti a v přízemní části se nachází sekce nabíjení autíček, servis s manuální zvedací rampou a sekce umytí autíčka s pěnovými válci.

Při samotném testování autíčka se malí řidiči a řidičky spolehnou na sadu 5 kovových autíček s otevíratelnými částmi a odpružením – Porsche Cayenne turbo E-hybrid, Porsche 934, Porsche Boxster 718, Porsche 911 GT3 RS Experience a Porsche 911 Carrera S Cabriolet. Testovací jezdec musí každé autíčko prověřit při zkouškách kvality – čeká na ně kontrola při manuální odpalovací rampě, test na kužel, driftování, test rovnováhy, jízda po nerovném, mokrém povrchu a prudké klesání po schodech. Nádherná stavebnice s testovací dráhou vydrží bavit děti dlouhá léta, přičemž si mohou na dráze otestovat i svá vlastní autíčka, případně ji rozšířit o další autíčka z kolekce Majorette.

Děti si při stavbě testovacího centra naplno vyzkouší své konstruktérské schopnosti, zahrají si na techniky, údržbáře vozidel a testovací jezdce, čímž se přibližují světu dospělých. Budou mít na starosti každodenní chod testovacího centra, přičemž samy organizují jednotlivé zkoušky a vyhodnocují, zda jsou vozidla Porsche připravena na běžný provoz a závody. Každý den objevují nové herní možnosti, získávají zdravé sebevědomí a objevují vlastní identitu. Při hře si zlepšují jemnou motoriku, logické myšlení a při hře s kamarády a sourozenci i komunikační a vyjadřovací schopnosti.

Celkové rozměry testovacího centra jsou 70*60*22 cm, přičemž jeho výška je 22 cm, rozměry testovací dráhy je 60*33*10 cm. Francouzský výrobce Majorette se již dlouhá léta specializuje na výrobu prvotřídních autíček a stavebnic, které si oblíbily děti a sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozidel nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...