Kód: SM211072 Kategorie: Hračky pro nejmenší
  Skladem
539
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby Cotoons noční světelná a hudební panenka Chowing s polštářkem je krásná hračka pro kojence. Je určena pro nejmenší miminka od 0 měsíců. Panenka pro nejmenší děti hraje příjemné melodie, které děťátko upoutají a zabaví na delší dobu. Dětská kojenecká hračka, svítící panenka Chowing, svítí a hraje příjemnou hudbu pro malé dětičky, která dotváří atmosféru. Hudba je určena na uklidnění děťátka a na jeho pomalé Uspání. Je ideální při usínání – světlo, které svítí je tlumené, a tak děťátko není v úplné tmě. Panenka Chowing je designově pěkná, modré barvy, s tělíčkem jako polštářek.

Svítící panenka pro miminka se zapíná a vypíná knoflíkem, který je na spodku hračky. Dětská svítící panenka Chowing funguje na AA/LR6 baterie. Baterie nejsou součástí balení. Firma Smoby je francouzský výrobce kvalitních dětských hraček nejen pro domácí použití, ale i na vnější hru. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...