Kód: BE912908 Kategorie: Dózy na potraviny
  Skladem
649
Hodnocení:
Nehodnoceno

V létě, v zimě, v přírodě či ve městě, se značkou Beaba a její úžasnou novinkou už hlad dětí nebude mít šanci. Termoska se širokým otvorem Beaba bude vás a vaše děťátko doprovázet na každém výletě mimo domu a v případě hladu vám vždy podá pomocnou ruku. Praktická a designová termoska z kvalitní nerezavějící oceli je jako stvořená na první příkrmy pro kojence, ale i úplnější jídla pro starší děti. Díky širokému otvoru termosky nebude krmení problém a široké hrdlo oceníte i během dávkování jídla a mytí.

Termoska o objemu 300 ml udrží každé jídlo jako čerstvé a uchová jeho teplotu po dobu několika hodin, takže i po delším výletu bude kašička pro děťátko jako právě uvařená. O bezpečnost a výlet bez nehody se postará těsnící víčko, které nepropustí žádnou tekutinu ani aroma jídla. Termonádoba na jídlo Beaba ve stylové světle růžové barvě s šedým víčkem neobsahuje žádné BPA, BPF, BPS, PVC látky ani ftaláty, takže se nemusíte bát o zdraví své nejmenší. Termosku doporučujeme mýt ručně horkou vodou a saponátem.

Francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou kvalitní a zároveň jednoduché na použití. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • termoska na jídlo
  • objem 300 ml
  • nerezavějící ocel
  • bez BPA a ftalátů
  • francouzský design
  • produkt vysoké kvality
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...