Kód: SM750137 Kategorie: Tříkolové koloběžky
751
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Tříkolová koloběžka Auta 3 (Cars 3) je výjimečně pěkná koloběžka pro děti od 2,5 roku. Zářivá červená v kombinaci se žlutou a pohádkovým motivem spolu dokonale ladí a vytvářejí atraktivní tříkolku pro nejmenší děti. Dětská koloběžka je lehká, díky 3 kolečkům je jízda maximálně pohodlná a hladká. Kolečka jsou chráněna proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Koloběžka je vybavena protiskluzovými řídítky, která jsou zároveň sametově hebká na dotek. Nášlapná část je také protiskluzová, pro rychlou jízdu, která je bezpečná. Přední část dětské koloběžky je vyzdobena obrázkem závodního autíčka McQueen.

Pohádková koloběžka se třemi kolečky je mnohem stabilnější, bezpečnější a pohodlnější než klasická koloběžka, proto neváhejte a zakupte ji svým malým nezbedníkům. Koloběžka má nosnost 20 kg. Díky koloběžce se děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i ​​postřeh a reflexy. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...