Kód: BIG56443 Kategorie: Příslušenství pro vozítka
  Skladem
999
Hodnocení:
Nehodnoceno

Vodicí tyč s opěrkou od špičkového německého výrobce BIG je skvělým doplňkem ke všem odrážedlům typu New, Classic, Next a Neo. Ergonomická rukojeť se dá uchopit oběma rukama pro větší pohodlí a umožňuje výškové nastavení ve 4 různých polohách (od 88 do 108 cm). Tělo tyče je kovové a její součástí je kvalitní ergonomické opěradlo pro maximální pohodlí dítěte, které je vyrobeno z odolného černého plastu s vyraženým logem BIG. Vodicí tyč ocení každý rodič, kontroluje směr jízdy. Pokud se dítě při odrážení unaví, vyloží si na odrážedlo nohy, odpočívá opřené o opěradlo a rodiče ho jednoduše budou tlačit. Je to skvělý doplněk při procházkách, výletech a nákupech.

K odrážedlu se připojuje zavěšením za nápravu a zajištěním čepu do tažného zařízení. Takto jednoduše a bezpečně je tyč spojena s odrážedlem, snadno se s ní manipuluje. Nejnovější výrobní technologie garantují vysokou stabilitu a odolnost vodicí tyče. Její montáž i demontáž je velmi rychlá a jednoduchá – s promyšleným fixním upevňovacím systémem to zvládne každý rodič. Výšku vodicí tyče nastavíte stisknutím tlačítka na rukojeti, přičemž je vzdálenost mezi jednotlivými výškovými stupni 6,5 cm. S nejnovějším doplňkem BIG bude mít vaše dítě při hře s odrážedlem vyvážený poměr zábavy i odpočinku. Při odrážení si zpevní svalstvo na rukou a nohou, zlepší motoriku a držení těla, a zároveň může kdykoliv relaxovat.

Německý výrobce BIG již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky, které jim vydrží dlouhá léta. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Jsou testovány německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...