Kód: B56453 Kategorie: Příslušenství k odrážedlům
425
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

BIG přídavná vodící tyč se dá upevnit k odrážedlům BIG Bobby Car Classics a BIG New Bobby Cars. Vodící tyč je výškově nastavitelná, k odrážedlu se připojuje zavěšením o kovovou nápravu a zajištěním čepu do tažného zařízení. Takto jednoduše a bezpečně je tyč spojena s odrážedlem. Rodič ocení teleskopickou vodící tyč pro její snadnou manipulaci. Pomocí tyče ovládáte směr jízdy nebo dítě tisknete, pokud se unavilo. Telo tyče je kovové. Použité, zdravotně neškodné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují vysokou stabilitu a odolnost vodící tyče. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...