Kód: SM867008 Kategorie: Hračky do písku
  Skladem
499
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětský vozík na tahání Princess od renomovaného francouzského výrobce Smoby je vynikající dárek pro všechny holčičky od 18 měsíců, které se rády dívají na Disney pohádky. Moderní růžový vozík s fialovými kolečky je vyhotoven s motivem pohádky Princess (Princezny), které znají děti na celém světě. Součástí setu je i růžový kbelík s třpytkami, který je ozdoben obrázky krásných princezen. Vozík na kolečkách má praktickou rukojeť v růžové barvě, díky které si ho může vaše dítě vzít kamkoliv, je přizpůsobeno malým dětským ručkám.

Do vozíku se bez problémů vejde hodně písku, ale i hračky, které si malé princezny převezou na pískoviště nebo na dětské hřiště. Kbelík obsahuje sítko na přesýpání písku, lopatku, hrabičky a bábovičku ve tvaru královské koruny. Všechny doplňky perfektně ladí s vozíkem, tvoří krásný komplet, se kterým si děti vydrží hrát dlouhá léta. Při hře s vozíkem a kbelík setem se u dětí rozvíjí fantazie, představivost, jemná motorika a při hře se sourozenci a kamarády si zlepšují komunikační schopnosti. Výška kbelíku je 17 cm. Rozměry vozíku s doplňky je 44*27*24 cm.

Renomovaná francouzská značka Smoby produkuje kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...