Kód: SM330116 Kategorie: Hry na domácnost
  Skladem
349
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětská elektronická žehlička Aqua Clean je ideálním pomocníkem pro dětičky, které se snaží doma pomáhat při domácích pracích. Je vhodná pro děti od 3 let, pro něž je žehlení zábava. Díky žehličce Aqua bude pro vaše děti žehlení mnohem zábavnější a příjemnější. Je vyrobena z odolného a kvalitního materiálu, který je sametový a příjemný na dotek. Žehlička pro děti je věrnou kopií skutečné žehličky. Má velmi moderní vzhled a pěkné tyrkysové provedení jen podtrhuje její moderní a hravý design.

Žehlička během žehlení vydává zvuky jako opravdová žehlička. Je téměř k nerozeznání od skutečné žehličky, díky čemuž budou mít vaši malí pomocníci ze žehlení mnohem intenzivnější a hezčí zážitek. Když je žehlička zapnutá, žehlička vydává reálné zvuky jako skutečná žehlička. Dětská žehlička vydává dva různé zvuky, v závislosti na tom, zda je povrch rovný nebo drsný. Žehlička funguje na baterie typu 2 x AA/LR6, které nejsou součástí balení.

Elektronická žehlička pro děti se automaticky po několika sekundách vypne. Obsahuje i knoflík, který symbolizuje napařování žehličky a nastavení tří různých druhů teploty. Francouzský výrobce Smoby je renomovaná společnost s dlouholetou tradicí a se zárukou dlouhodobé a nejvyšší kvality hraček pro vaše malé ratolesti. Výrobek splňuje všechny evropské normy bezpečnosti a kvality produktu. Rozměry elektronické žehličky se zvukem jsou 8*9*18 cm. Zapojením vašeho dítěte do žehlení a domácích prací v něm už od malička pěstujete smysl pro pořádek a čistotu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...