Kód: SM810900 Kategorie: Domečky pro děti
229
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Elektronický zvonek k dětským domečkům Smoby je kompatibilní s domky Natur, Pretty a Pillings. K dětskému domku ho připevníte zcela jednoduše a dětičky si na něj mohou dokonce napsat jméno nebo něco nakreslit. Ne všechny domečky se vyrábějí zvonky, takže dětičky nebo rodiče na ně musejí před návštěvou klepat. Díky tomuto doplňku ve tvaru zvonku budou děti ukryté v domečku stále slyšet vyzvánění. Zvonek má jednoduché šedé tlačítko, bílý prostor na jmenovku a malý reproduktor, který vydává zvuk jako realistický zvonek. Elektronický zvonek Smoby funguje na 2 AAA/LR03 baterie, které jsou součástí balení.

Renomovaná francouzská značka Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...