Kód: SM810912 Kategorie: Dětské domečky
  Skladem
269
Hodnocení:
Nehodnoceno

Elektronický zvonek Doorbell od francouzského výrobce Smoby je vynikající doplněk, který se hodí ke všem domečkům Smoby. Toto skvělé rozšíření ocení chlapci i děvčata již od 18 měsíců. Dá se snadno připevnit k dětskému domku, dokonce si na něj mohou napsat své jméno nebo nakreslit veselý obrázek. Díky němu bude hra s domečkem realističtější a každá návštěva při příchodu zazvoní. Zvonek má jednoduché šedé tlačítko, bílý prostor na jmenovku a malý reproduktor, který vydává zvuk jako skutečný zvonek. Elektronický zvonek Smoby funguje na 2 x AAA/LR03 baterie, které nejsou součástí balení. Rozměry zvonku jsou 13*4*4 cm.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...