Kód: TO420120 Kategorie: Kojenecké osušky
  Skladem
539
Hodnocení:
Nehodnoceno

Osuška pro miminko Bamboo toTs je dětská osuška s kapucí vhodná pro děti od narození. Osuška pro miminko má kapuci v podobě koaly. Osuška pro děti má rozměry 120*70 cm a je vyrobena ze 65% bambusového hedvábí a 35% bavlny. Osuška se díky příjemným materiálem rychle stane oblíbeným společníkem vašeho miminka při koupání.

Výrobce smarTrike se rozhodl pro své produkty rady toTs uvést speciální, modifikovaný černo-bílý vzor, na ktorý nejmenší miminka velmi pozitivně reagují. Díťe, vystavené této jednoduché, dvojbarevné kombinaci, se bude cítit pohodlne a spokojeně. Díky rozličným černo-bílým vzorům se lépe rozvíjejí jednotlivé smysly a vnímaní u miminek. Produktová rada toTs Bamboo v sebe spojuje to nejlepší, co můžou rodiče svým dětem sehnat. Jemnoučká a odolní bambusová tkanina poskytuje ten nejlepší zážitek pro hebkou dětskou pokožku. 

Osuška pro miminko má nadčasovou bílo-černou barvu. Je to ideální dárek pro miminko - ať už je to kluk nebo holka. Dětská osuška s kapucí je příjemná na dotek, vyrobená s ohledem na potřeby nejmenších dětí.

Nejnovějším řadou produktů výrobce smarTrike jsou doplňky na péči o miminka toTs. ToTs poskytuje nejmodernější kolekce produktů, které dokonale vystihují vkus rodičů a jejich mrňousů. V doplňcích toTs-smarTrike se kombinuje kvalita a rozumné ceny.

Vlastnosti

  • osuška pro miminko
  • s kapucí
  • rozměry 120*70 cm
  • materiál 65% bambusový hedvábí a 35% bavlna
  • bílo-černá barva
  • na kapuci je vzor koaly
  • prodyšný savý materiál

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...