Kód: MJ2051033 Kategorie: Garáže a sety aut
  Skladem
1 079
Hodnocení:
Nehodnoceno

Garáž s výtahem Japan Series Tuning Garage od francouzské značky Majorette připraví všem dětem a zejména chlapcům od 5 let skvělé zážitky při hře na závodníky. Stavebnice japonské garáže disponuje 2 patry s manuálním výtahem, spouštěcí rampou, 10 parkovacími místy a prostorem pro tuning autíčka. Moderní garáž pro autíčka v japonském stylu je vybavena zvukovou a světelnou funkcí, kluky okouzlí i krásným 7,5cm modelem autíčka Honda Civic Type R EK9 v červeno-bílém provedení.

Děti si při stavbě japonské garáže naplno vyzkouší své konstruktérské schopnosti, zahrají si i na řidiče, čímž se přibližují světu dospělých. Každý den objevují nové herní možnosti, ke garáži si mohou přidat svá vlastní autíčka, kdykoli se k ní dají dokoupit i modely od značky Majorette. Děti si při hře s garáží zlepšují jemnou motoriku, logické myšlení a při hře s kamarády a sourozenci si rozvíjejí také komunikační a vyjadřovací schopnosti.

Celkové rozměry garáže jsou 36*46*24 cm. Francouzský výrobce Majorette se již dlouhá léta specializuje na výrobu prvotřídních autíček a stavebnic, které si oblíbily děti a sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...