Kód: SM250481 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
1 699
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Hluboký kočárek pro panenku Shara Inglesina z moderní edice Baby Nurse od špičkových francouzských designérů Smoby je vynikající dárek pro každou holčičku již od 3 let. Vejde se do něj panenka s velikostí do 42 cm. Pevná kovová konstrukce v kombinaci s pevnými plasty zaručuje při hře s kočárkem bezpečnost a vysokou stabilitu. Holčičky v něm mohou bez obav převážet svou panenku v interiéru i exteriéru. Komfortní ergonomická rukojeť je ve výšce 77 cm. Stylová modrá stříška a přikrývka ochrání panenku před nepříznivým počasím. Retro kočárek okouzlí každé dítě, krásným detailem je i ozdobný ornament na bočních stranách.

Ve spodní části kočárku najdou šikovné holčičky úložný prostor na všechny doplňky, které potřebují k péči o panenku. Nadčasový kočárek Shara je tou nejlepší volbou pro všechny pečlivé holčičky, které si rády hrají hry na maminky. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo ji vozí v kočárku. Při procházkách s panenkou sis holčička s panenkou povídá, stará se o její pohodlí, zlepšuje si tak komunikační a jazykové schopnosti. Hravým způsobem se přibližuje světu dospělých, rozvíjí si i logické myšlení a jemnou motoriku. Kočárek má rozměry 68*45* 77 cm, panenka není součástí balení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Použité barvy podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...