Kód: SM254114 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
  Skladem
1 079
Hodnocení:
Nehodnoceno

Hluboký kočárek pro panenky 44 Cats od francouzského Smoby je nádherný dárek pro všechny děti a zejména holčičky od 18 měsíců. Vejde se do něj panenka s velikostí 32–42 cm. Snadné ovládání a stabilita potěší všechny malé maminky, které v něm mohou bez obav převážet svou panenku – doma i venku. Má ergonomickou rukojeť ve výšce 58 cm. Přikrývka je vyhotovena v krásném designu s motivem a obrázkem z animované série 44 Koček. Stříška je ozdobena moderním vzorem tlapek, srdíček a kočičích ocásků, panenka bude díky ní chráněna před nepříznivým počasím.

Ve spodní části se nachází úložný prostor na všechny doplňky, které malá maminka potřebuje k péči o panenku. Model 44 Cats je realistickou replikou opravdového dětského kočárku, má kvalitní zelená kolečka, která ihned zaujmou celé okolí. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo ji vozí v kočárku. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností, hravým způsobem se přibližují světu dospělých. Rozměry produktu jsou 57*38*58 cm, panenka není součástí balení.

Renomovaná francouzská značka Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...