Kód: EDU18868 Kategorie: Cizojazyčné hry
  Skladem
409
Hodnocení:
Nehodnoceno

Společenská hra Doggy Scratch od španělské společnosti Educa zabaví všechny chlapce a dívky již od 8 let. S touto společenskou hrou si děti zahrají s kartami pejsků a blech. Snaží se použít co nejlepší strategii a taktiku, aby měly na konci hry co nejméně blešek. Hra je určena pro 2–4 hráče, obsahuje různé kartičky s pestrými a veselými obrázky. Hra je lokalizována v anglickém, španělském, francouzském a portugalském jazyce, taktéž i pokyny. Společenská hra pro děti se rychle stane zábavou pro celou rodinu, přičemž 1 hra trvá přibližně 20 minut.

Společenská hra zkrátí dlouhé zimní či letní večery, dá se snadno zabalit a vzít i na cesty. Společenské hry pomáhají rozvíjet paměť a logické myšlení, postřeh, trpělivost, ale také soutěživost mezi dětmi. V nabídce firmy Educa je spousta krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší kolekci. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu. Jelikož je tato společenská hra lokalizována v cizích jazycích, děti si s ní procvičí i znalost jiných jazyků.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...