Kód: EDU18837 Kategorie: Cizojazyčné hry
  Skladem
239
Hodnocení:
Nehodnoceno

Naučná hra pro nejmenší My first Maths od španělské společnosti Educa hravou formou seznámí děti od 4 do 7 let se základními matematickými výpočty. Nadčasovou hru tvoří 64 kvalitních puzzle kartiček, které po správném sestavení vytvoří 16 obrázků s různými čísly a veselými obrázky. Děti se prostřednictvím této hry učí rozeznávat a správně přiřazovat obrázky k jednotlivým matematickým operacím. Naučí se sčítat a odečítat čísla, pochopí význam matematických znaků a zábavným způsobem si cvičí paměť, logické myšlení a získávají sebedůvěru. Při hře si také rozvíjí jemnou motoriku a představivost.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. Naučné hry pomáhají všestranně rozvíjet vaše děťátko, proto pořiďte spojovací hru i vašemu děťátku. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...