Kód: SM250113 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
  Skladem
649
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kočárek skládací golfky Frozen od francouzského výrobce Smoby je stabilní a pevný kočárek pro panenky, který potěší všechny děti a zejména děvčátka již od 2 let. Kočárek je vyhotoven v nádherné barevné kombinaci fialové, modré a bílé, jeho sedačka sestává z kvalitního textilu s motivem Ledové království a obrázkem princezen Anny a Elsy. V případě potřeby lze snadno složit a vyčistit. Golfky kočárek se dá díky promyšlenému systému jednoduše složit a vzít na procházku, do parku nebo na výlet. Výška rukojetí je 57,5 cm a na sedadlo se vejde panenka s velikostí 32–42 cm.

Pevná kovová konstrukce v kombinaci s odolným plastovým materiálem se postarají o originální zážitek se svou oblíbenou panenkou. Kočárek je vybaven 3bodovým bezpečnostním pásem, takže se děti při procházce s panenkou nemusí bát, že jim z kočárku vypadne. Děti se rády hrají s panenkami, rádi jejich koupi, převlékají, krmí, uspávají nebo kočárek. Přibližují se světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a rozvíjejí si komunikační a jazykové schopnosti. Rozměry skládacího kočárku jsou 25*50*57 cm a váží pouze 1 kg, je velmi skladný. Panenka není součástí balení.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s vlastní originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...