Kód: SM250214 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
  Skladem
499
Hodnocení:
Nehodnoceno

Sportovní kočárek pro panenky 44 Cats od francouzského Smoby je moderní doplněk k panenkám, který ocení všechny děti a zejména holčičky od 18 měsíců. Stylové sportovní provedení v růžovém provedení potěší všechny malé maminky, které v něm mohou bez obav převážet svou panenku – doma i venku. Má ergonomickou rukojeť ve výšce 49 cm. Sedadlo je vyhotoveno v krásném designu s obrázkem populární animované série 44 Koček a vzorem kočičích tlapek, ocásků a srdíček. Holčičky si ho oblíbí na první pohled i díky jeho originálním zeleným kolečkům, která zaujmou celé okolí.

Model 44 Cats je realistickou replikou opravdového sportovního kočárku. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo ji vozí v kočárku. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností, hravým způsobem se přibližují světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti. Děti si při manipulaci s panenkou zlepšují jemnou motoriku. Rozměry produktu jsou 45*36*49 cm, panenka není součástí balení.

Renomovaná francouzská značka Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...