Kód: BE915039 Kategorie: Kojenecká lehátka
  Skladem
5 169
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětské polohovatelné lehátko Beaba Up & Down Bouncer III přinese vašemu miminku pohodlí během celého dne! Toto pohodlné lehátko pro miminka v nádherné barevné kombinaci se rázem promění na bezpečnou houpačku. Díky jedinečné vložce, která je ergonomická a pohodlná zároveň, můžete do lehátka uložit miminko už od 0 měsíců. Výhodou je také měkoučký polštářek, který miminkům zajistí optimální podporu hlavičky. Celou vložku s polštářkem po dovršení tří měsíců jednoduše vyberete a lehátko můžete směle používat nadále.

Pocit pohodlí

Lehátko pro miminka je pohodlné, vystlané měkoučkým materiálem a díky vyvýšeným okrajům se v něm děti cítí komfortně. Lehátko Beaba Up & Down Bouncer III však uleví i rodičům, kteří se již nebudou muset sklánět k děťátku - díky nastavitelné výšce si lehátko přizpůsobí podle sebe, takže budou s miminkem prožívat každý moment dne. Potah lehátka se dá vyprat iv pračce na jemném programu. Lehátko s krásným potahem má opěrku na hlavičku, čímž poskytuje novorozenci podporu hlavy.

Lehátko Beaba s jemným vzorem se dá výškově nastavit do 4 poloh zcela jednoduše - stačí zmáčknout pojistky na obou nohách lehátka a posunout nahoru či dolů. Děťátko tak může být ve výši rodičů či sourozenců a sleduje, co se děje kolem něj, je v neustálé interakci s okolím a nebojí se. Lehátko se také dá naklonit do 3 pozic jen jednou rukou - dá se nastavit i do polohy na pohodlný spánek. Děťátko se dá v lehátku zajistit 5 bodovým bezpečnostním pásem, takže miminko z lehátka nespadne a zároveň se cítí bezpečně. Lehátko poslouží i jako houpačka, která se dá zajistit a nemusíte se bát, že houpačka se převrátí. Lehátko se stabilní konstrukcí má dvě praktické madla, díky kterým jej jednoduše přenesete do kterékoli místnosti v domě.

O Beaba

Prestižní francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojení rodiče, ale i odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce šikovných designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • lehátko pro miminka
  • vhodné od 0 měsíců
  • se speciální vložkou pro novorozence
  • stabilní houpačka
  • výškově nastavitelné lehátko
  • 5 bodový bezpečnostní pás
  • splňuje nejvyšší kritéria kvality
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...