Kód: SM340206 Kategorie: Školní tabule pro děti
  Skladem
2 159
Hodnocení:
Nehodnoceno

Lékařská ordinace s anatomií lidského těla Doctor's Office od francouzského Smoby je skvělým dárkem pro všechny malé lékaře a lékařky již od 3 let. Dětská ordinace dokáže dětem přiblížit typický den v ordinaci, s kamarády a sourozenci, ale i rodiči si vyzkouší hru na doktory a pacienty. K dispozici budou mít velkou rozkládací stěnu, která jim nabídne množství doplňků a aktivit. V radiologické oblasti budou analyzovat rentgenové snímky nebo je umístí na siluety dětí a vytvoří tak přehlednou lidskou kostru.

Také se naučí rozpoznávat jednotlivé části těla a připojovat na ně zdravotní pomůcky pomocí suchého zipu a v části se zdravou výživou se dozví, co jejich pacienti jedli během dne. Zahrají si i na oční lékaře a otestují zrak pacienta pomocí obrázků různobarevných zvířátek a speciálními brýlemi. Změří výšku pacienta s posuvným měřítkem (max. výška 1,20 m), zjistí, kolik váží, a dokonce se naučí se určovat pohlaví dítěte pomocí vývojové tabulky. K dispozici budou mít i kolečko s plánovačem vyšetřovacích úkonů a praktické boxy na uložení lékařských nástrojů. Vnitřní část ordinace je ozdobena krásnými obrázky s motivem lékařské ambulance, vnější stranu zdobí motiv s veselými rodiči a dětmi před ordinací.

Bohatá sada 65 doplňků v sobě skrývá rentgenové snímky, váhu, bílý lékařský kufřík Medical, teploměr, reflexní kladívko, otoskop, stetoskop, stříkačku, lékařské brýle a brýle na vyšetření dioptrií, identifikační karty lékařů, lékařský záznam s fixkou, lahvičky, karty se symboly jednotlivých vyšetření a karty s obrázky zdravých jídel. Díky těmto doplňkům bude mít dítě realističtější zážitek při hře na povolání doktora. Skládací lékařská ordinace je vyhotovena z pevného a kvalitního kartonu, odolných plastů a její obvod tvoří kovový rám, takže se vyznačuje vysokou stabilitou. V rozloženém stavu měří na výšku 111 cm a 135 cm na délku, ve složeném stavu 41 cm na délku a 111 cm na výšku.

Tato lékařská hračka je vyhotovena v pestrých barvách s krásnými obrázky, děti získávají pozitivní vztah k doktorům a zároveň se budou chtít dozvědět více o lékařské vědě. Naučí se rozlišovat jednotlivé části lidského těla, význam různých zdravotnických prostředků a nástrojů, pomáhají svým kamarádům a sourozencům při určování různých obtíží a hledají vhodnou léčbu. Při hře si procvičují i jemnou motoriku, rozvíjejí si fantazii a představivost. Také si zlepšují paměť a logické myšlení. V dětech se probouzí zdravé sebevědomí, hravou formou se naučí spoustu nových věcí. Přibližují se světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti. Rovněž si tříbí vyjadřovací a jazykové schopnosti. Tato edukativní hračka je skvělým doplňkem i do předškolních zařízení.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s vlastní originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...