Kód: SM320149 Kategorie: Malá parádnice
  Skladem
429
Hodnocení:
Nehodnoceno

Manikúra s elektronickou UV lampou My Beauty Nail Set od francouzského Smoby představuje vynikající dárek pro všechny děti a zejména holčičky od 3 let, které si rády hrají na manikérky. V krásné 6dílné sadě se nachází elektronická UV lampa, která dokáže svítit a vydávat zvuk, pilník na nehty, krém, 2 gelové laky a separátor na prsty. Kosmetické doplňky jsou jen repliky, působí realistickým dojmem a jsou bezpečné pro hru dětí. Jsou vyrobeny z kvalitního a jemného plastu se zaoblenými hranami.

Dívky si díky těmto kosmetickým doplňkům mohou otevřít vlastní salon krásy. Hravým způsobem objevují svět dospělých, učí se, k čemu slouží jednotlivé kosmetické doplňky a jak se správně používají. Rozvíjejí si komunikační a jazykové schopnosti, rychleji se socializují a získávají pocit zodpovědnosti. Manipulací s doplňky si zlepšují jemnou motoriku, soustředění a logické myšlení. UV lampa funguje na 3 baterie typu AAA/LR03 (nejsou součástí balení).

Francouzský Smoby je špičkový výrobce kvalitních plastových hraček pro děti každého věku. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...