Kód: SM310503 Kategorie: Kuchyňské spotřebiče pro děti
  Skladem
269
Hodnocení:
Nehodnoceno

Ruční mixér Tefal Whisk Express od francouzského výrobce Smoby je vynikající hračka pro děti od 3 let, které si rády hrají na kuchaře. Ruční mixér v elegantním tmavě šedém provedení s olivovými detaily představuje skvělý doplněk do každé dětské kuchyňky. Chlapci a dívky se mohou těšit na realistické míchání díky 2 bílým metličkám, které stačí nasadit na mixér a zmáčknout knoflík se zvukem Cric Cric, díky kterému se metličky dokážou mechanicky pohybovat. Mixer je vyroben z pevného a odolného plastového materiálu, je ergonomicky tvarovaný pro co nejlepší uchycení. Na boku mixéru se nachází logo mini Tefal.

Mixer má praktické rozměry 11*5*17 cm. Děti jej využijí při každodenní hře v kuchyňce nebo se s ním zabaví i samostatně. Při hře na povolání kuchařů se hravým způsobem učí používat různé domácí přístroje a spotřebiče, a tak se přibližují světu dospělých. Rozvíjejí si logické myšlení, trénují si jemnou motoriku a pomáhají svým rodičům v kuchyni. Při hře s kamarády a sourozenci si také zlepšují komunikační dovednosti, rychleji si vytvářejí zdravé sociální vazby.

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí prvotřídní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...