Kód: SM110232 Kategorie: Dětské sedačky
  Skladem
1 799
Hodnocení:
Nehodnoceno

Křeslo Cotoons z dílny francouzských designérů Smoby je nadčasová nafukovací sedačka pro nejmenší děti od 6 měsíců a její součástí je didaktický stolek s elektronickými funkcemi. Měkoučké křesílko v jemné tyrkysovo-žluté barevné kombinaci je jako stvořené pro všechny děti, které se učí sedět. Křeslo děti podpírá, aby se cítily příjemně a bezpečně, o vysokou opěrku si mohou opřít hlavičku a ručičky položit na loketní opěrky. Součástí křesla je i kvalitní textilní potah, který zabrání tomu, aby dítě během sezení nesklouzlo. Sedací část je přizpůsobena potřebám dětí, poskytuje dostatek komfortu a pohodlí.

O zábavu na křesle pro nejmenší se postará didaktický stůl s elektronickými funkcemi. Hračky na didaktickém stolku se dají mačkat, otáčet, vydávají různé zvuky a světélkují. Hrací stolek má pestré a výrazné barvy a tvary, které se dítě učí rozpoznávat. Jednotlivé doplňky jsou zdobeny obrázky pohádkových postaviček Cotoons, které vyvolávají v dětech nadšení a radost. Zabaví se při hře s velkou slunečnicí, naučí se provlékat kroužky a dosyta se zabaví při stisknutí různých knoflíků.

Stůl na hraní je didaktický – přispívá k optimálnímu vývinu a rozvoji inteligence nejmenších dětí. Rozvíjejí si kognitivní schopnosti, jemnou motoriku, koncentraci, fantazii a představivost. Sestává ze 3 pevných nohou a dá se jednoduše napojit k dětské nafukovačce. Výhodou stolku je volný prostor v přední části, který se dá využít na hraní si s jinými hračkami, na kreslení nebo dokonce jako jídelní stůl. Nafukovací křeslo roste s dítětem – když trochu vyroste, může jej používat na samostatné sezení, bez opory stolku.

Smoby už dlouhá léta přináší dětem moderní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...