Kód: BE912737 Kategorie: Parní hrnec s mixérem
  Skladem
5 439
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dvojitý parní vařič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus v stříbrno bílé barvě je je revoluční pomocník do domácnosti s malými dětmi. Parní vařič a mixér v jednom vám díky dvěma nádobám umožní rychle a jednoduše připravit hlavní jídlo a přílohu nebo velké množství stejné kaše. Používání dvojitého parního vařiče a mixéru Beaba je velmi jednoduché, rychlé a ušetří vám množství času i energie. Parní vařič a mixér Babycook® Duo Plus ocení zejména rodiny s dvojčaty nebo více dětmi v různém věku. Dvojitý parní vařič a mixér Beaba je vhodný i na přípravu jídla pro starší děti, které již mají zoubky. V jedné nádobě pro ně připravíte přílohu a v té druhé zase zeleninu či masíčko. Díky schopnosti připravit příkrmy na páře si každá porce jídla zachovává důležité vitamíny a minerály, zelenina a ovoce neztrácí svou barvu.

Jednoduchá příprava

Tento ikonický kuchyňský robot 4v1 dokáže jídlo uvařit na páře, rozmixovat, rozmrazit a ohřát. Revoluční parní vařič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus v čisté stříbrno bílé barvě vám usnadní přípravu jídel pro vaše děti, a to i díky dvěma nádobám. Díky dvěma nádobám má parní vařič Beaba celkový objem 2200 ml a umožní vám připravit opravdu velké porce pro vaše děti. Celé balení parního vařiče Beaba obsahuje dvě nádoby o objemu 2200 ml, kvalitní nože s cyklónovým efektem, jednoduchý systém uzavírání "easy clip", jeden knoflík pro ovládání celého mixéru, otáčivé kolečko pro přepínání funkcí, malou vařečku a víčko filtru. Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus se velmi snadno čistí a je rychle připraven pro další použití. Práci s ním bez problémů zvládne i tatínek, prarodiče či chůva.

O Beaba

Prestižní francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů, přes jídelní židle až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché na použití. Francouzský výrobce Beaba získal od počátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i do vaší domácnosti.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rychlá příprava jídla
  • dvě nádoby o objemu 2200 ml
  • vhodný pro děti od 0 měsíců
  • příprava velkých porcí najednou
  • vaření na páře a rychlé mixování
  • na přípravu kaší pro nejmenší děti
  • atraktivní a moderní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...