Kód: BIG56288 Kategorie: Příslušenství pro vozítka
1 079
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kvalitní přívěsný vozík k německým odrážedlům BIG potěší každé dítě od 12 měsíců. Oválný přívěs je určen pro všechny odrážedla typu New, Classic, Neo, Next a Scooter. Je vyhotoven v krásné šedé barvě, takže zaujme chlapce a dívky na první pohled. Extra široká kolečka se vyznačují tichým chodem a poskytují vynikající jízdní vlastnosti. Na odolných pláštích mají vyraženou značku BIG, dokonale ladí s vozíkem.

Vďaka robustnej a odolnej konštrukcii disponuje vozík vysokou nosnosťou až 25 kg, takže deti nebudú mať problém odviezť rodičom nákup z obchodu, prevážať piesok alebo si jednoducho brať so sebou svoje obľúbené hračky. Vozík sa k odrážadlu upevňuje pomocou istiaceho čapu. Rozmery vozíka sú 50*29*24 cm, pričom jeho dĺžka je 49 cm. Jeho povrch je chránený UV filtrom, takže si zachová svoje krásny vzhľad aj po dlhom čase. Všetky hrany vozíka sú oblé, čím sa minimalizuje riziko úrazu, je veľmi stabilný a bezpečný.

Díky robustní a odolné konstrukci disponuje vozík vysokou nosností až 25 kg, takže děti nebudou mít problém odvézt rodičům nákup z obchodu, převážet písek nebo si jednoduše brát s sebou své oblíbené hračky. Vozík se k odrážedlu upevňuje pomocí jistícího čepu. Rozměry vozíku jsou 50 * 29 * 24 cm, přičemž jeho délka je 49 cm. Jeho povrch je chráněn UV filtrem, takže si zachová své krásný vzhled i po dlouhém čase. Všechny hrany vozíku jsou oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu, je velmi stabilní a bezpečný.

Hračky BIG jsou testovány německým kontrolním orgánům TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...