Kód: JPBO022186 Kategorie: Školní potřeby
3 779
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Nový školní rok bude opravdu pohádkový, protože jedinečná školní taška odstartuje nový školní rok opravdu na jedničku. Růžovo-zlatá školní taška Backpack Bobbie Pearly Swans Jeune Premier je ta nejstylovější školní taška navržená podle nejnovějších módních trendů a požadavků dětí. Do nového batohu Backpack Bobbie Pearly Swans Jeune Premier z dílny belgické značky Jeune Premier se váš prvňáček či prvňáčka okamžitě zamilují. Školní taška Jeune Premier odráží nejmodernější styl v dětské a dorostenecké módě, díky čemuž budou vaše děti právem hrdé na svou novou školní tašku.

Zdraví a bezpečnost

Luxusní školní taška s motivem nádherných labutí je určena primárně pro děti prvních ročníků, ale využít ji mohou už i školkaři. Batoh je totiž díky svému prvotřídnímu zpracování vhodný již pro děti od 6 let o výšce 110 – 158 cm. Prázdný batoh váží pouhých 0,65 kg a dětskou páteř nezatěžuje zbytečnou váhou. Rodiče při jeho koupi jistě ocení anatomicky tvarovaná záda s měkkou výztuží a polstrované ramenní popruhy, které jsou tak pohodlné, že děti tašku na ramenou nebudou ani cítit.

Samozřejmostí je také možnost nastavení popruhů, které se přizpůsobí vašemu školákovi a taška plná sešitů jej tak nebude táhnout dozadu. To, že tvůrci tašky mysleli opravdu na všechno, dokazují také důkladně propracované detaily. Přihrádky tašky se uzavírají na zip, takže děti nebudou muset během každé přestávky bojovat s komplikovaným zapínáním, které se zasekává.

Materiály

První školní den se ponese ve znamení nových spolužáků a učitelů, ale chybět nesmí ani zbrusu nová školní taška. Batoh Jeune Premier je vyroben z kvalitního voděodolného polyesteru, který připomíná kožený materiál, takže se velmi snadno čistí. Lehká, avšak odolná tkanina je zpracována tak, že dokonce nezachytává ani špínu. Taška je díky prvotřídním materiálům a zpracování nepromokavá zevnitř i zvenčí a učebnice zachrání i v případě, že si váš školák zapomene deštník.

Vnitřek

Růžovo-zlatá školní taška Jeune Premier nevypadá krásně jen zvenčí, ale i zevnitř. Po jejím otevření děti objeví štědrý objem 19 litrů, takže do tašky se vejde naprosto vše, co prvňáček během vyučování potřebuje, ale děti ji zároveň využijí i na výlety. Vnitřek batohu tvoří jedna prostorná přihrádka, do které se bez problémů vejdou všechny učebnice a sešity a ještě zůstane prostor na penál a samozřejmě svačinu. Uvnitř tašky děti objeví prostor na laptop a také kapsu se zipem. Tašce nechybí ani praktická přední kapsa na drobnosti.

Design

Na designu si tvůrci tašky Jeune Premier dali opravdu záležet. Sami jsou rodiče a vědí, že do školy se chodí s radostí právě tehdy, když si děti mohou na záda pověsit tašku, kterou každý obdivuje. Zapomeňte na nudné, jednobarevné školní tašky, které má téměř každý žák a vyleťte spolu s barevnými labutěmi do světa fantazie a kreativity. Ukládat si každý večer sešity a učebnice do krásné tašky Jeune Premier bude pro děti mnohem příjemnější. Design navržený rukou už na první pohled nese známky originality, kterou jinde jen tak snadno nenajdete.

Vlastnosti

  • školní taška pro děti od 6 let
  • určená pro první ročníky základní školy
  • vhodná pro výšku 110 – 158 cm
  • hmotnost 0,65 kg
  • objem 19 litrů
  • rozměry 41*30*15,5 cm
  • nastavitelné ramenní popruhy
  • ergonomický tvar
  • voděodolný materiál odpuzující špínu
  • jedna velká přihrádka
  • jedna přední kapsa
  • ručně kreslený originální design
  • navržena v Belgii
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...